Overnachtingsmogelijkheden

Een bezoek aan het Cittaslow Voedfestival is goed te combineren met het ontdekken van Westerwolde en Borger-Odoorn. Wij geven u een paar tips om te overnachten in deze prachtige regio’s bij ondernemers die veel gebruik maken van producten uit de regio.
Bed en Breakfast Ter Borg

Op de grens van bos en akkers ligt onze kleine B&B. U kunt bij ons genieten van ruime kamers, een eigen badkamer en een bijzonder ontbijt. U maakt kennis met unieke streekproducten, huisgemaakte jam en zelfgebakken brood. We werken zoveel mogelijk met biologische producten. Het ontbijt kan worden aangepast aan een gluten- of lactosevrijdieet of een vegetarisch dieet.

Uw honden zijn bij ons ook van harte welkom.

http://www.bbterborg.nl/site/

 
Bed en Breakfast Oude Schans http://www.bbterborg.nl/site/
 
Bed en Breakfast ‘t Achterhoes in Bellingwolde https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/groningen/bellingwolde/t-Achterhoes
Bed en Breakfast Vriescheloo https://www.bedandbreakfastdiedeldaintjen.nl
B&B Buinerstee in Buinenhttp://www.buinerstee.nl

Lucy’s Inn in Eesergroen http://www.lucysinn.nl

De Meulenhoek in Exloo https://www.hotel-meulenhoek.nl

Hotel de Waalehof tussen Vlagtwedde en Sellingen in het hart van Westerwolde.

Onze tuin grenst aan het riviertje de Ruiten Aa, als u wilt kunt genieten van een kanotocht in een prachtig natuurgebied. Wilt u liever op de fiets of te voet, ook dat kan, want er zijn routes in overvloed.U bent van harte welkom bij: Jacob en Fenny Wilts, eigenaren van deze ruim 100 -jaar oude karakteristieke boerderij. Kom tijdens het VoedFestival overnachten bij de Waalehof en wij zullen u een heerlijk ontbijt serveren van streekprodukten. Weenderstraat 4, 9551TK Jipsinghuizen, tel: 0599-326546, info@dewaalehof.nl

Meer toeristische tips vindt u op de websites: https://www.hondsrugdrenthe.nl en https://westerwolde.groningen.nl/nl/