Uncategorized

‘Trots op Exloo’ Dorpsraad

Vorig jaar als pilot begonnen in Westerwolde en dit jaar is het “stokje” overgedragen aan Exloo voor het organiseren van een Citta Slow Voed festival. Vol enthousiasme is de Dorpsraad Exloo samen met de gemeenten Borger-Odoorn en Westerwolde, folkloristische vereniging, cultuur, Astron, lokale restaurants, ondernemers, etc. bezig voor de invulling van deze dag. Een mooi voorbeeld van noaberschap, klaarstaan voor buren en gasten. Het belooft een fantastisch festival te worden waar veel te zien, te proeven, te horen en te beleven is voor jong en oud. De route loopt langs diverse locaties en er is een zeer gevarieerd aanbod. Zo zijn er niet alleen streekproducten, maar ook kunt u naar het Lofargebied, is er een demonstratie koken op open vuur, oudhollandse spelletjes, workshop spinning, de beeldentuin Zwakanaga met o.a. een glasblazer, worden er aardappels gerooit, kleintje Sivo, lezingen en ga zo maar door.

We zijn trots op Exloo en dat willen we graag laten zien aan de bezoekers van het Cittaslow Voedfestival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *