Uncategorized

Ook meedoen?

Het voedfestival draait om het weer op gang brengen van de lokale voedselketen. Centraal staan de lokale boer, consument, producent, bestuurder en verwerker. Met het Voedfestival hopen we dat winkels, horeca, verwerkers, consumenten en boeren de handen ineenslaan en samen lokaal en duurzaam eten tot speerpunt maken.

Genieten van streekgerechten? Kijken wat de locale ondernemers en de supporters te bieden hebben. Wat een samenwerking, als dat niet Cittaslow is….

Deelnemen?

Bent u ondernemer in Westerwolde of Borger-Odoorn, spreekt de Cittaslowfilosofie u aan en denkt u een bijdrage aan dit project te kunnen leveren, neem dan contact met Simone La Brijn op: s.labrijn@borger-odoorn.nl of info@voedfestival.nl

2 Reacties

 • Henske Nijenhuis

  Dag initiatiefnemers,

  Wat geweldig, jullie plannen voor het voedfestival! Ik zie er al naar uit en ben heel benieuwd!
  Alleen zou ik graag willen weten hoe rolstoeltoegankelijk het evenement is? Niet alles zal goed bereikbaar zijn misschien maar ik hoop dat er nog genoeg leuks en interessants overblijft. We komen wel met de auto, trouwens.

  Hartelijke groet,
  Henske

  • admin

   Dag Henske,

   ook wij kijken er erg naar uit. Dank voor de leuke reactie Ik denk dat met name de Melkfabriek, de Noordmee, de Geitenboerderij en Kloosterboerderij toegankelijk zullen zijn. Het zijn wel grotendeels bedrijfslocaties, dus vaak niet ingericht voor mensen in een rolstoel. Het wordt druk, dus wellicht kunnen we elkaar ook een beetje helpen. Het Heerlijk Westerwolds Land en het terras in het boekwijtveld wordt waarschijnlijk moeilijk. We hopen u te ontmoeten zaterdag! hartelijke groet, Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *